Op deze pagina vind je de reviews van anderen met betrekking tot mijn bijdragen op congressen, symposia, scholingsbijeenkomsten etc. 
Mocht je zelf een  review willen schrijven, voel je dan vrij om dat hieronder te doen.

Mocht je contact willen opnemen, doe dat dan via de contactpagina of mail naar contact@obiz.info 

Reactie plaatsen

Reacties

Geke Zandringa
4 jaar geleden

Tijdens de Scem Expertisedag voor maatschappelijk werkers heeft Mustafa gesproken over interculturele palliatieve zorg- zorg over de culturen heen. Een inspirerende bijdrage door de deelnemers zeer goed gewaardeerd. Smaakt naar meer.

Annemarie den Dulk
5 jaar geleden

Op ons jaarlijkse congres sprak Mustafa Bulut voor een zaal vol artsen en verpleegkundig specialisten en we hingen aan zijn lippen! Een prachtig verhaal over de rol die een islamitisch geestelijk verzorger kan spelen in de zorg en praktische voorbeelden over communicatie en veel interactie met de zaal.
Hier heb je echt iets aan in een tijd waarin we in de zorg steeds meer te maken krijgen met multiculturele tradities en gebruiken waarbij een andere cultuur vraagt om aangepaste (palliatieve) zorg!

D Tjan
5 jaar geleden

Op 7 oktober jl 2e deel training interculturele communicatie voor IC team verzorgd. De scholing werd als zeer waardevol ervaren. Er werd kennis gemaakt met waarden en normen van de islamitische patiënt en de manier van communiceren. Een beter begrip leidt tot een betere dialoog en kan onderlinge respect voor elkaars visie creëren.
Dank Mustafa we gaan het in praktijk brengen.

M. Renders
5 jaar geleden

Het was een eer om je te mogen ontvangen en te horen spreken. Je presentatie geeft veel inzicht en haalt onbegrip weg bij de verpleegkundige. Dit uiteindelijk om de juiste zorg te verlenen aan alle patiënten. Naast je inhoudelijke verhaal ben je ook een geweldige spreker om naar te luisteren.